Bianca Drăgușanu Și Alex Bodi / Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, față-n față după 3 luni de ... : Blonda a făcut publice, zilele trecute, o serie de imagini șocante, în care apare desfigurată în urma bătăilor încasate de la alex bodi.

Bianca Drăgușanu Și Alex Bodi / Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, față-n față după 3 luni de ... : Blonda a făcut publice, zilele trecute, o serie de imagini șocante, în care apare desfigurată în urma bătăilor încasate de la alex bodi.. Deși au ales să stea la mese diferite și să păstreze distanța, alex bodi nu. Are ochiul vânăt și abia merge o nouă împăcare, un nou scandal. Alex bodi, replică dură pentru bianca drăgușanu. Alex bodi și bianca drăgușanu, pe vremea când se înțelegeau. Vedeta a decis să publice ea aceste imagini deoarece în presă ar fi apărut o poză cu fața ei desfigurată.

Von basics bis hin zu festmode: O dramă care poate să aibă un final fericit. Acesta a recunoscut că nu exclude o împăcare cu bianca drăgușanu, fosta lui soție. Bianca drăgușanu a participat zilele trecute la o petrecere alături de fostul ei soț, alex bodi. Nimeni nu a știut asta despre alex bodi.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost la o terasă - WOWBiz
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost la o terasă - WOWBiz from cdn.knd.ro
Vedeta a decis să publice ea aceste imagini deoarece în presă ar fi apărut o poză cu fața ei desfigurată. Entdecke looks von bianca für jeden anlass. Bianca drăgușanu a publicat seara trecută fotografiile după bătaia primită de la fostui ei soț, alex bodi. Bianca drăgușanu și alex bodi, adio, dar rămâi cu … mine! Bianca drăgușanu, desfigurată în bătaie de alex bodi. Fostul soț a făcut scandal la salonul la care se afla bianca drăgușanu. Vedeta tv a postat o serie de clipuri pe instagram, în care le promite fanilor că va detona bomba vieții ei: Din ce a trăit alex bodi înainte de a fi om de afaceri.

Are ochiul vânăt și abia merge o nouă împăcare, un nou scandal.

Bianca drăgușanu, bătută de alex bodi? Înainte să plece cu oana marica, bărbatul a fost plecat în santorini și toată lumea bănuia că a ales aceeași destinație de vacanță ca bianca drăgușanu pentru a se revedea cu ea. Alex bodi a făcut noi declarații despre relația cu bianca drăgușanu, la scurt timp după ce a fost eliberat! Nimeni nu a știut asta despre alex bodi. O dramă care poate să aibă un final fericit. Fostul soț a făcut scandal la salonul la care se afla bianca drăgușanu. Întâlnire cu scandal între bianca drăgușanu și alex bodi, în centrul capitalei. De aici la alex bodi doar un pas. Alex bodi, replică dură pentru bianca drăgușanu. Vedeta a decis să publice ea aceste imagini deoarece în presă ar fi apărut o poză cu fața ei desfigurată. Bianca drăgușanu a fost bătută cu bestialitate de alex bodi, cel mai crunt episod având loc în octombrie 2020, când ar fi fost agresată timp de aproximativd 5 ore. Alex bodi și bianca drăgușanu, pe vremea când se înțelegeau. După ce în presă au apărut niște fotografii în care bianca drăgușanu era lovită, blonda a numit trei persoane care ar fi putut trimite către presă acele fotografii.

Fiecare săptămână care trece îi aduce din nou în atenția publicului pe bianca drăgușanu și alex bodi, iar povestea lor se pare că nu se va încheia prea curând. A treia persoană, fară să fie denumită clar, e alex bodi pe care. Bianca drăgușanu și alex bodi au format, până de curând, unul dintre cele mai controversate cupluri. Alex bodi și bianca drăgușanu, pe vremea când se înțelegeau. Bianca drăgușanu, desfigurată în bătaie de alex bodi.

Bianca Dragusanu, Sofia si Victor Slav - Viva.ro
Bianca Dragusanu, Sofia si Victor Slav - Viva.ro from www.viva.ro
Așa se pare că este și relația dintre alex bodi și bianca drăgușanu. A treia persoană, fară să fie denumită clar, e alex bodi pe care. Nimeni nu a știut asta despre alex bodi. Alex bodi și bianca drăgușanu, pe vremea când se înțelegeau. Entdecke looks von bianca für jeden anlass. Alex bodi este un afacerist român, cunoscut publicului prin prisma relației cu bianca drăgușanu. Dragii mei, astăzi o să îmi dau toate măștile jos și am să vă povestesc o dramă. Cancan.ro vă prezintă, în exclusivitate, detalii despre întâlnirea de pomină care a.

Și se jură că între ea și afacerist nu mai există nicio șansă de împăcare.

Deși au ales să stea la mese diferite și să păstreze distanța, alex bodi nu. Alex bodi a făcut declarații incendiare despre trecutul său. Bianca drăgușanu și alex bodi, adio, dar rămâi cu … mine! Cancan.ro vă prezintă, în exclusivitate, detalii despre întâlnirea de pomină care a. Vedeta a decis să publice ea aceste imagini deoarece în presă ar fi apărut o poză cu fața ei desfigurată. A treia persoană, fară să fie denumită clar, e alex bodi pe care. Ce a putut să spună. Bianca a precizat că poza în care chipul ei este tumefiat este de fapt după o operație numită blefaroplastie și. Unul dintre cei mai curtați burlaci a mărturisit că a fost fotbalist. Cei doi au avut parte de scandaluri și. Înainte să plece cu oana marica, bărbatul a fost plecat în santorini și toată lumea bănuia că a ales aceeași destinație de vacanță ca bianca drăgușanu pentru a se revedea cu ea. Von basics bis hin zu festmode: Bianca drăgușanu a fost bătută cu bestialitate de alex bodi, cel mai crunt episod având loc în octombrie 2020, când ar fi fost agresată timp de aproximativd 5 ore.

Aflat în arest la domiciliu, alex bodi nu a mai rezistat și a ieșit la contraatac în războiul cu fosta soție, bianca drăgușanu. Alex bodi a făcut declarații incendiare despre trecutul său. Alex bodi a făcut noi declarații despre relația cu bianca drăgușanu, la scurt timp după ce a fost eliberat! De aici la alex bodi doar un pas. Bianca drăgușanu a publicat seara trecută fotografiile după bătaia primită de la fostui ei soț, alex bodi.

Exclusiv: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi își negociază ...
Exclusiv: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi își negociază ... from www.impact.ro
Cancan.ro vă prezintă, în exclusivitate, detalii despre întâlnirea de pomină care a. Bianca a precizat că poza în care chipul ei este tumefiat este de fapt după o operație numită blefaroplastie și. După ce în presă au apărut niște fotografii în care bianca drăgușanu era lovită, blonda a numit trei persoane care ar fi putut trimite către presă acele fotografii. Nimeni nu a știut asta despre alex bodi. Blonda a făcut publice, zilele trecute, o serie de imagini șocante, în care apare desfigurată în urma bătăilor încasate de la alex bodi. Bodi a recunoscut mai multe lucruri despre bianca drăgușanu. Dragii mei, astăzi o să îmi dau toate măștile jos și am să vă povestesc o dramă. Vedeta a decis să publice ea aceste imagini deoarece în presă ar fi apărut o poză cu fața ei desfigurată.

Alex bodi a făcut noi declarații despre relația cu bianca drăgușanu, la scurt timp după ce a fost eliberat!

O dramă care poate să aibă un final fericit. Ce dezvăluiri noi face despre alex bodi. Întâlnire cu scandal între bianca drăgușanu și alex bodi, în centrul capitalei. Cancan.ro vă prezintă, în exclusivitate, detalii despre întâlnirea de pomină care a. Bianca a precizat că poza în care chipul ei este tumefiat este de fapt după o operație numită blefaroplastie și. Nimeni nu a știut asta despre alex bodi. Blonda a făcut publice, zilele trecute, o serie de imagini șocante, în care apare desfigurată în urma bătăilor încasate de la alex bodi. Alex bodi a făcut noi declarații despre relația cu bianca drăgușanu, la scurt timp după ce a fost eliberat! Frumoasa blondină a mărturisit că decizia este una definitivă de această dată, subliniind faptul că ea a fost cea care a pus punct. Recent, atât bianca drăgușanu, cât și alex bodi au petrecut câteva zile de relaxare în santorini. Bianca drăgușanu, ruptă cu bătaia 5 ore de alex bodi! După ce în presă au apărut niște fotografii în care bianca drăgușanu era lovită, blonda a numit trei persoane care ar fi putut trimite către presă acele fotografii. Bianca drăgușanu, desfigurată în bătaie de alex bodi.

Înainte să plece cu oana marica, bărbatul a fost plecat în santorini și toată lumea bănuia că a ales aceeași destinație de vacanță ca bianca drăgușanu pentru a se revedea cu ea bianca drăgușanu. Bianca drăgușanu a participat zilele trecute la o petrecere alături de fostul ei soț, alex bodi.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code